A Better Question

Hieronder vind je, de naam geeft het al een beetje weg, het antwoord op de meest gestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Eentje die er nog niet tussen staat? Neem dan contact met ons op.

 


Zijn er suikers aan de Better Bites toegevoegd?

Nee. Onze bites zijn alleen gedroogd. Er zijn geen suikers of andere dingen aan de bites toegevoegd.


Waarom is gedroogd fruit zoeter?

Doordat al het vocht uit het fruit getrokken is wordt de smaak van het fruit intenser.


Is gedroogde fruit en groente gezond?

De gedroogde fruit en groenten van A Better Bite bevatten geen toegevoegde suikers, geur-, kleur-, of smaakstoffen en wél vitaminen, mineralen en vezels. Alle soorten gedroogd fruit zonder toegevoegde suiker zijn in principe gezond. Let wel; suiker is suiker. Je lichaam ziet geen verschil tussen fructose en glucose. Daarom geldt voor A Better Bite, net als voor vers fruit, geniet met mate.


Hoe kan ik betalen?

Je kunt je (h)eerlijke snacks en smaakmakers betalen met iDeal.


Betaal ik verzendkosten?

Vanaf € 40,- is verzenden gratis.


Help! Mijn bestelling is niet geleverd, wat moet ik doen?

Geen paniek, probeer niet hangry te worden. Misschien had de postbode een lekke band. Grote kans dat je bestelling binnen 24 uur alsnog wordt geleverd. Wil je dat we even voor je controleren waar je bites blijven? Neem dan contact met ons op.


Kan ik jullie bites ook in de supermarkt kopen?

Nee, onze bites zijn alleen in de webshop verkrijgbaar. Maar zeg nou zelf, waarom zou je naar de supermarkt gaan voor snacks als je ze ook door je brievenbus kunt ontvangen?


Ik wil mijn bestelling retourneren, kan dat?

Ben je niet tevreden met je bites? Geen probleem! Dan eten we ze zelf op. Als je binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons opneemt en de producten terugstuurt, zorgen we dat je je aankoopbedrag terug krijgt.


Hoe werkt het retourneren?

Stuur een email naar info@abetterbite.nl. Vermeld daarbij je bestelnummer en de rede van retour.

 

Stuur de producten retour naar onderstaand adres:

A Better Bite B.V.

ABC Westland 384

2685 DD Poeldijk

 

Nadat wij de producten hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 dagen terug op je rekening.


Welke voorwaarden gelden bij het retourneren?

De retourzending moet binnen 10 dagen na ontvangst van de bestelling bij ons binnen zijn, of je moet kunnen aantonen dat je retourzending binnen de gestelde termijn verstuurd hebt.


Jullie zijn duurzaam, maar de Bites zitten in het plastic?

Dat klopt. Als je alle verpakkingsmogelijkheden vergelijkt en kijkt naar de impact die ze hebben op onze planeet komt plastic er nog steeds als beste uit. We kijken hier naar de volledige verwerkingscyclus van het materiaal. Dus het ontginnen en verwerken van ruwe grondstof tot een afgewerkt product, hoeveel product er daadwerkelijk nodig is om een afgewerkt product te fabriceren, hoe vaak je het kunt gebruiken en hergebruiken en of de grondstof recyclebaar is. Dat vraagt dus wel van jou dat je het plastic gescheiden weggooit zodat het ook echt gerecycled kan worden.